Opplev Norge gjennom dine smaksløker

Usikker på hvor du skal legge Norgesferien? Hva med å bli bedre kjent med fedrelandet gjennom dine smaksløker? Kjør fra by til by og utforsk det beste av Norske tradisjoner. En unik mulighet til å se hva Norge har å by på, samtidig får du en smakfull opplevelse.
Her er noen tips til byer du burde besøke.

Oslo

En sjelden kombinasjon av storby og flott natur. Enhver Norgesferie burde inneholde et besøk til hovedstaden. Her kan du gjøre alt fra sightseeing, shopping eller lange gåturer i den dypeste skog. Ønsker du å slikke sol i vannkanten, er det bare å ta båten til øyene som ligger og plasker i vakre Oslofjorden.

Avslutt dagen på restaurant i Oslo sentrum og velg mellom banebrytende gourmet eller tradisjonell husmannskost. Oslos brede matutvalg gir deg en smak av hele Norge.

Bergen

Kjør den syv timer lange turen vestover til Norges nest største by. Bergen representerer det beste Vestlandet har å tilby. Nyt det mektige landskapet som har vært uforandret siden istiden eller dra tilbake i tid, mens du spaserer langs Bryggen.

Få en smak av vestlandsk tradisjon med utsøkte råvarer rett fra det vestlandske kjøkken. Finn din favorittrett mens du utforsker et spennende utvalg av vilt- og fiskeretter.

Trondheim

Norges vikinghovedstad er plassen hvis du skal ha litt av alt. Med fruktbar jord, dyreliv i overflod og rikelig med sjømat har Trondheim i en mannsalder vært en matdestinasjon. Nyt en bedre middag eller en finere lunsj etter en pilgrimsvandring i byen som fikk kristendommen til Norge.

Lofoten

En perle i Nord Norge! Lofoten vil gi deg en naturopplevelse du aldri har sett maken til. Dra på fisketur, fjelltur eller surfe mens du beundrer den vakre naturen. Smak på Lofotens stolte tørrfisktradisjon med en romantisk aften med din kjære eller spis internasjonal sushi med de beste lokale råvarer.