Utforsk Norge med Oslo som base

Måtte du avbestille utenlandsturen i år, og usikker på hva du skal finne på? Hva med å kombinere storbyfølelsen med et hint av Syden? Sjekk inn på hotell i Oslo og oppdag en ny side av Norge!

Lange shoppinggater, historiske bygninger og moderne design, omkranset av flott natur er bare noe av det du kan oppleve i Oslo. Se verdenskjente kunstverk eller få ett innblikk i Norsk historie, eller bare slapp av i rolige omgivelser. Hovedstaden er plassen for deg som både liker mye action og som ønsker å lade batteriene.

Nyt en romantisk aften med din kjære på vakre Aker Brygge, eller ta med barna til fartsfylte Tusenfryd. Du er garantert å finne noe du og ditt følge liker! Dra i dag og skap uforglemmelige minner.

Oppdag de ukjente perlene

Bitter for at sydenturen ikke ble noe av? Frykt ikke, områdene sør for Oslo gir en smak av det herlige sydenliv. Ta båten fra Oslo til Drøbak gjennom harmoniske Oslofjorden og kjenn den friske sjøluften stryke deg i håret.

Besøk plasser som Tønsberg, Hvitsten eller Hvaler og drøm deg bort i den flotteste skjærgårdsidyll. Ønsker du kritthvite sandstrender og tropenetter bør du trekke enda lengre sør mot plasser som Grimstad og Kristiansand. Her får man virkelig kjenne roen senke seg mens man slikker sol ved vannkanten.

Er du den mer urbane typen som ønsker en litt mer utradisjonell ferie er Grünerløkka i Oslo plassen for deg. Nyt en iskald pils i en varm bydel eller spis mat fra hele verden i Mathallen.

God ferie!