Opplev nordlyset i Tromsø

Opplev nordlyset i Tromsø

Hvis du er på jakt etter en spennende reise i en av Norges nordligste byer kan Tromsø være et utmerket alternativ. Her kan du være med på små og store ekspedisjoner i forbindelse med det å se det berømte nordlyset. Nord-Norge er kjent for mørketiden hele vinteren gjennom. I løpet av denne tiden er det mulig å se det spektakulære nordlyset som utarter seg på himmelen.

Dersom du har bestemt deg for å besøke Tromsø bør du først sjekke om det er overnattinger ledig i den perioden som du ønsker å reise. Det finnes mange ulike overnattingsmuligheter som du kan velge mellom. Hvis du foretrekker å bo på hotell i Tromsø sentrum bør du bestille hotellrom i god tid før avreise. Ettersom sesongen fra nordlys hovedsakelig er fra oktober til februar, kan du også utnytte sjansen til en aldri så liten skiopplevelse.

Du har flere spennende alpinanlegg som holder en internasjonal standard, både i og utenfor løypene. Du kan derfor få med deg flere naturopplevelser på en gang. Når du først er på fjellet kan du også være med på en tur med en hundeslede. Dersom du er mer interessert i sjø og båtliv anbefales det at du er med på en båttur rundt Kvaløya for å se hvalene, som oppholder seg der for å jakte på småfisk.