Bevar de beste ferieminnene med denne unike metoden!

Bevar de beste ferieminnene med denne unike metoden!

Når man er ute og ferierer, enten om det lengre backpacking-turer, kortere storbyferier, eller en uke eller to i varmere strøk – er det aldeles viktig å bevare de gode minnene! Naturligvis er det ingenting som er bedre dokumentere hva man gjør med litt billedtaking, men hva med å gjøre noe litt utradisjonelt?

Med custom stickers kan du lage dine helt egne klistremerker, som et ekstraordinært minne om dine turer. Kanskje du vil lage et klistremerke som minner deg om et spesifikt sted, eller kanskje en usedvanlig hendelse? 

Uansett hva du velger å bruke dem til, er det garantert at ditt utvalgte merke er noe som kan transportere deg tilbake til den minneverdige ferieturen. 

Hva er Custom stickers?

En Custom Sticker er et egenproduserte klistremerker som har en rekke bruksområder. De kan brukes som etiketter, plaster, midlertidige tatoveringer eller magneter på kjøleskapet, og de kommer i alle former og ulike størrelser. 

Det unike med slike stickers er at du selv designer hvordan de skal se ut, og du får dem skreddersydd akkurat slik du ønsker. Slike klistremerker gjorde sin inntog på tidlig 2000-tallet, men ble særdeles populære rundt 2008 – spesielt blant den yngre generasjon. 

I dag brukes de også av en rekke anerkjente bedrifter og selskap som merkevareeksponering, der omfanget har økt betraktelig siste året. Hvem vet, kanskje det bor en liten kunster i deg, som ønsker å skap tidløs kunst full av lidenskap? Siden de eksepsjonelle klistremerkene designs akkurat slik du ønsker, er det bare å la fantasien løpe løpsk!