Reis til Oslo og opplev hovedstaden

Dersom du ønsker å oppleve hovedstaden Oslo bør du planlegge turen godt for å ikke gå glipp av severdighetene. I Norges største by finner du det meste av kulturelle severdigheter som konserter og museer. I tillegg er det her et stort utvalg av restauranter og kafeer, som garantert vil gi mersmak om du er interessert i å teste ut smaksløkene dine.

Før du bestemmer deg for hva du skal gjøre i Oslo bør du finne et ledig hotellrom. Du bestiller enkelt et hotell i Oslo som tilfredsstiller dine forventninger. Her er det et godt utvalg av hoteller å velge mellom. Du kan med fordel booke et hotellrom i nærheten av en av severdighetene som du har planlagt å besøke. Du bør gjerne ta en tur innom operahuset i Oslo, som gir deg muligheten til å nyte utsikten fra taket.

Du bør også få med deg en tur i den velkjente Frognerparken der over 200 flotte skulpturer fra kunstneren Vigeland er utstilt. Oslo ønsker å fremstille seg selv som en miljøhovedstad. Du kommer derfor langt om du velger å leie deg en sykkel, for å få med deg den pulserende hovedstaden. I Oslo kan du også stå på ski hele året ved å besøke den innendørs skihallen SNØ.