Hva skal jeg gjøre i Bergen

Hva skal jeg gjøre i Bergen​

Bergen byr på spennende opplevelser for deg som bare skal oppholde deg der i noen dager. Det anbefales derfor å planlegge godt om du skal tilbringe noen dager i en av Norges flotteste byer. Du bør først og fremst finne frem til passende overnatting. Du finner flere hotell i Bergen sentrum som garantert vil falle i smak om du skal oppholde deg i byen i noen dager.

Dersom du er på jakt etter kulturelle opplevelser anbefales det at du undersøker om det er noen kulturelle arrangementer som arrangeres når du er i byen. Det er i utgangspunktet ikke nødvendig å bestille billetter på forhånd. Mange nøyer seg med å vandre gatelangs for å få oppleve den flotte atmosfæren som Bergen har å by på. På en vandring i Bergen vil du ha muligheten til å besøke flere museer, som eksempelvis Bergen festningsmuseum.

Bergens største turistattraksjon er i hovedsak Bryggen, som står på UNESCO sin liste over verdenskulturminner. Det tradisjonelle fisketorget ligger sentralt i nærheten av Bryggen. Her kan du oppleve folkelivet, og besøke en av byens restauranter like ved. Bergen byr på et rikt uteliv som kan friste enhver med god mat og drikke, som du gjerne ikke finner alle andre steder.