Besøk Oslo i jula!

Besøk Oslo i jula!

Julen nærmer seg med stormskritt, og sliter du med julestemningen vil en tur til hovedstaden garantert gjøre susen! Gater omkranset med vakker julepynt, og egne marked for julehandel er hva som venter deg.

Sjekk inn på hotell Oslo og opplev den herlige førjulsstemningen som Oslo byr på. Her er hva vi vi ville ha gjort for å få komme i julestemning;

Jul i Vinterland

Kanskje Oslos flotteste julemarked. Midt på spikersuppa ved Karl Johans gate og foran slottet holder markedet til. Her er det nesten endeløst av salgsboder med unike julegaver og juledelikatesser.

Her får du alt av søtsaker og mat, til juleklær og andre suvenirer. Foretrekker du litt fart og moro, kan du også stå på skøyter på deres skøytebane, eller ta en rundtur i pariserhjulet. Jul i vinterland er rett og slett en fortryllende juleopplevelse.

Hadeland julemarked

Hvert år arrangerer Hadeland Glassverk sitt tradisjonsrike julemarked. Her kommer du garantert i julestemning, takket være en rekke forlokkende dufter og julegodt. Du får alt av gløgg, hjemmebakst og julepynt.

I tillegg består gaten av rekke gammeldagse bygg som forsterker juleopplevelsen.

Førjulstid på Bærums Verk

Om det er duften av juletrær du trenger for å komme i julehumør, er dette plassen å besøke. Bestående av en rekke grantrær, nek og fakler vil du umiddelbart julefølelsen komme strømmende.

Juleteater

Her kan du bare velge og vrake. Oslo har vært år rikelig med forskjellige juleeventyr på deres teater. Reiser du med barna, er det lite som er mer ypperlig enn Jul med Prøysen og Snekker Andersen