Bergen reiseguide

Bergen reiseguide

Planlegger du Bergen tur?

Som europeisk kulturby tilbyr Bergen kulturopplevelser på høyt nivå. Er du glad i flott natur og utfordrende gåturer, er Bergen ett ypperlig sted å besøke. Omkranset av mektige fjell og idylliske fjorder er byen den perfekte kombinasjon av storby, kultur og naturopplevelser.

Bo på hotell i Bergen og få en uforglemmelig reise.

Her er hva du kan finne på:

Sightseeing

Reis tilbake i tid mens du vandrer langs Bryggen. Bryggen består av Bergens første bebyggelse og gir deg ett innblikk i hvordan våre forfedre levde. Den har gjennom århundrer vært en sentral del av byens historie og består i dag av ulike museer og sjarmerende butikker.
Er du på jakt etter en fartsfylt opplevelse, anbefaler vi Bergen Segway. Cruise gjennom Bergen opp til toppen av Fløyen og se en annen side av Bergen.

Museum og Galleri besøk 

Bergen svømmer i historiske og innholdsrike museum og gallerier. Besøk Edvard Griegs hjemsted og gravsted eller se kunst av Picasso og Munch på KODE Kunstmuseum. Vil du finne ut hvordan Bryggen ble til kan du besøke det Hanseatiske Museum som ligger på Bryggen. 

Toppturer

Beundre utsikt over byen samtidig som fjordene skimter i det fjerne. Den 5 timer lange gåturen Ulriken- Fløyen byr på variert skogs- og fjellterreng. Du får også en vakker sikt over byen så å si hele turen. 

Stoltzkleiven er for deg som foretrekker en litt kortere tur. Stoltzkleiven er en tur på 30 minutter og går opp til Sandviksfjellet. 

Båttur i fjordene 

Du kommer ikke utenom en tur ute i fjordene når du besøker Bergen. Fjordene er Skandinavias største attraksjon og turister fra hele verden kommer for å se dem.