De beste Spa Hotellene

De beste Spa Hotellene

På utkikk etter en avslappende og stressfri helg? 

Unn deg selv litt velvære og besøk ett av Norges mange spahotell

Her er en liten oversikt over våre favoritt spahotell:

The Theif

Et spektakulært spahotell ytterst på Tjuvholmen i Oslo. Slapp av i vannkanten eller løs opp muskulaturen med en deilig massasje. The Thief nøytrale atmosfære gir deg en følelse av harmoni og du er garantert å finne roen. Reis med din kjære og avslutt spaoppholdet med en romantisk aften med femretters middag på Fru K.

Farris Bad

Farris bad har en uimotståelig beliggenhet sentralt i Larvik. Spa- anlegget er Norges eneste spa med ekte mineralholdige kilde, og er Norges største spahotell. Opplev rent kildevann fra dypet i deres kildevanngrotte eller nyt en deilig parbehandling sammen med en du er glad i. Slapp av i behagelige hengestoler mens du venter på din behandling og kjenn skuldrene senke seg.

Hotel Union Geiranger

Hva med å kombinere spa med fantastisk utsikt over Geirangerfjorden? Det er akkurat hva du kan gjøre på Union Spa. Velg mellom varme utebasseng eller kalde innendørsbasseng. På Union Spa har du mulighet til å nyte alle årstider, ute eller inne, alt etter din smak. Kjenn den friske vinterluften etter et avslappende besøk i boblebadet, og føl kreftene komme tilbake igjen.

Solstrand Hotel og Bad

Beundre skandinavisk natur samtidig som du slapper av i bassengkanten. Med utsikt over fjorden og estetisk bebyggelse i treverk av eik og bjørk, er det vanskelig å ikke finne roen her. Hotellet ligger ikke langt unna Bergen, så her er det mulig å kombinere storbyferie med avslapning.