Lag mat som i gamledager!

Lag mat som i gamledager!

Lange arbeidsdager og tungt arbeid har preget matveien i Norske hjem i en årrekke. Hva som ble spist har variert fra år til år og sted til sted. Men likevel er det mange fellestrekk om hva Nordmenn har spist opp gjennom historien. Fisk, grøt og melk er tidløse klassikere som aldri går av moten, og bakst det samme. I de senere år har mer eksotisk mat kommet på menyen og blitt mer og mer vanlig.

Men spennende eksotisk mat er ikke for alle, og er du den som savner mat som i gamledager er du nok ikke alene!

Med kjøkkenmaskiner som er enkle å bruke kan du lage den deilige maten du kanskje ikke finner på butikken lengre. Visp smakfulle dressinger til salaten eller bak de beste kakene. En kjøkkenmaskin gjør at du kan lage maten akkurat som du ønsker uten anstrengelser. Alt du trenger å gjøre er å blande sammen ingrediensene mens maskinen gjør resten av jobben. Matlaging blir ikke enklere og har aldri vært mindre tidkrevende.

By på fest som i 1950!

Skal du arrangere temafest? Hva med servere slik de gjorde i 1950? Inviterte man på middag på 50 tallet skulle det gjøres skikkelig. Med fortetter bestående av salater, egg varianter og smaksrike kremer, etterfulgt av hovedmeny med kjøtt og kylling, gikk man sjeldent misfornøyd fra matbordet. Desserten besto ofte av kaker og andre søtsaker. For den optimale 50 talls følelsen kan du også pynte deg og spise maten med bestikk av retro design.

God fornøyelse!